Gigi Putih Seawal 7 Hari


Assalamualaikum



Zaman sekarang ni, bila bercakap soal kecantikan, ada yang mempertikaikan oleh sebab faktor kekangan masa. Semuanya busy dengan kerja dan bisnes masing-masing sampaikan kadang-kadang nak makan pun tak sempat.

Sesetengah tu pula, sanggup bersengkang mata di malam hari semata-mata nak siapkan kerja. Ada yang mengambil kafein dan merokok untuk menghilangkan rasa mengantuk. Namun, dalam tidak sedar, mereka tidak menitik beratkan akan penjagaan gigi selepas mengambil bahan-bahan berikut.

Suatu pagi, sambil bersiap-siap di depan cermin, tilik diri, haaaa baru sedar gigi yang dulu putih semakin kuning dan berkarat !!! Macam mana nak berurusan dengan orang sekeliling kalau gigi pun kuning ??? Nak senyum pun malu !!

Oh tidakkkkkkk !!!
Bagaimana nak atasinya ???!


Jangan risau. Pen Pemutih Gigi by RZN Beauty boleh membantu!


Kini, tiada alasan lagi!

Tidak perlu buang duit!

Tidak perlu buang masa!



Kelebihan & Manfaat Pen Pemutih Gigi by RZN Beauty 

 Berkesan menghapuskan warna kuning pada gigi supaya
kelihatan putih berseri seperti mutiara yang bersinar.
 Gigi putih hanya dalam masa 7 hari sahaja.
 Harga yang murah berbanding rawatan di klinik gigi.
 Ramuan herba semulajadi tanpa bahan yang membahayakan kesihatan;
dijamin selamat dan HALAL digunakan.
 Senang dibawa kemana sahaja & hanya sapu pada bila-bila masa yang anda mahu.


Kandungan Pen Pemutih Gigi by RZN Beauty

Ramuan berasaskan tumbuhan & tiada lemak haiwan!
Deioized Water
 Non-peroxide
 Glycerin
 Potassium Sorbate
 Polysorbate 20
 Triethanolamine
 Carbomer
 EDTA


Jadi, sesiapa yang tidak mempunyai masa dan modal untuk membuat rawatan gigi di klinik gigi, tidak perlu lagi risau. Hanya amalkan memakai Pen Pemutih Gigi ini secara konsisten, dan inshaAllah, kesannya dapat dilihat seawal 7 hari ! Info lanjut di DISINI.





Lagi testimoni Pen Pemutih Gigi by RZN Beauty, di Asyella Beauty Station




1 comment:

anajingga said...

produk yang bagus ni, memang betul senyuman tanpa indah dengan gigi yang cantik dan bersih kan, salam ukhwah dari kak ana dari anajingga.com :)