Rambut Bermasalah ?

Assalamualaikum....

Haii. Memang susah kalau mengalami masalah rambut gugur. Lebih-lebih lagi bagi perempuan yang bertudung. Seharian bekerja, bila balik rumah dan bukak tudung, tengok rambut gugur di lantai. Bukan tak cuba pelbagai cara nak mengatasinya, cuma kadang-kadang kekangan masa tu yang membuat jadi terbatas. Kan?

Lepas tu, seorang kawan baik mengsyorkan guna Syampu Marine Essence. Katanya sebelum ni, suami dia yang guna sebab masalah kelemumur. Baru tiga kali guna, kelemumur dah hilang, Alhamdulillah. Syampu ni juga boleh merawat pelbagai masalah rambut dan kulit kepala kerana ianya dihasilkan daripada 100% teknologi garam buluh serta sumber-sumber tumbuhan semulajadi. Tiada kesan sampingan, malahan tiada unsur haiwan dan chemical.

Selepas sendiri mengalami keberkesanannya dan masalah rambut gugur dapat diatasi, why not kongsi kebaikan dan khasiatnya dengan semua orang? Alhamdulillah syampu ini memang mujarab untuk:

✔ Mengecutkan jerawat kepala
✔ Menghilangkan masalah kulit kepala
✔ Keguguran rambut 
✔ Kelemumur
✔ Luruskan rambut
✔ Rambut kekal wangi seharian
✔ Merawat keseluruhan rambutEh, mesti orang cakap syampu yang mempunyai kebaikan macam ni mahal kan? Takkk.....
Hanya RM38 je (250ml)! Sangat jimat daripada bersusah payah pergi ke saloon atau pusat rawatan rambut yang mengenakan cas beratus ringgit untuk servisnya. Murah dan sangat berbaloi disamping memberi kepuasan berganda tambahan lagi rambut ni dikatakan mahkota setiap orang. Kan?

Sesiapa yang berminat dan ingin membelinya secara online, boleh whatsapp personal ke nombor +0194294329 (Ella)

Nak tengok testimoni? Boleh klik DI SINI